Na dzień dobry wypijamy szklankę wody z łyżeczką miodu przygotowaną poprzedniego wieczoru,do której dodajemy rano sok z 1/2 cytryny i przygotowujemy codzienną porcję PASTY (przepis patrz DZIEŃ1)
ŚNIADANIE:
60g Chleb orkiszowy
50g Ogórek
PASTA
150g Jabłko
Robimy kanapki z PASTĄ i ogórkiem. Jabłko do schrupania 😉
II ŚNIADANIE:
200g Activia do picia
50g Grahamki
30g Pomidor
30g Szynka drobiowa
PASTA
150g Marchew
Robimy kanapki z szynką i pomidorem,marchew oskrobać i schrupać 😉
OBIAD:
Sola z marchewką i groszkiem na gęsto
120g Sola świeża
10g Olej rzepakowy
120g Marchew z groszkiem mrożona
140g Ziemniaki
10g Mąka
Naczynie żaroodporne wysmarować olejem. Na dnie połozyć połowę pokrojonych w plastry ziemniaków,posypać solą i pieprzem,położyć na nie rybę, a na wierzch położyć pozostałą część ziemniaków i piec w piekarniku do miękkości ok.40 minut.Marchew z groszkiem ugotować w małej ilości osolonej wody,zagęścić zawiesiną z mąki w proporcji 1:1 🙂
PODWIECZOREK :
150g Jabłko
40g Chleb mieszany
PASTA
200g Jogurt 2% tłuszczu
KOLACJA:
Koktail:3 łyżki siemienia lnianego zmielić,dodać 200g maślanki
100g lekko rozmrożonych truskawek (w sezonie oczywiście świeżych)lub innych owoców,2 łyżki oleju lnianego-zmiksować.(Taki napój należy wypić do 15 minut od przygotowania gdyż po tym czasie mielone siemie traci właściwości lecznicze)
W/w treści mają charakter wyłącznie informacyjny i w żadnym razie nie mogą być traktowane jako forma konsultacji lekarskiej.
Zamieszczenie powyższych informacji ma na celu możliwie jak najpełniejsze wykorzystanie tego wyjątkowego produktu, jakim jest olej lniany.
Ani osoba publikująca niniejsze treści, ani jej autorzy nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za ewentualne błędy oraz jakiekolwiek skutki wykorzystania tychże informacji.